GreenBrains kennisvouchers

Hoe gaat het in zijn werk?

U stelt uw kennisvraag aan GreenBrains. GreenBrains neemt binnen enkele dagen contact met u op om alle details door te spreken. Er vindt een professionele intake plaats om te komen tot een heldere vraagstelling. Vervolgens kijken wij welke kennispartner de juiste kennis en expertise in huis heeft om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Dit zodat uw vraag altijd op de juiste plek belandt. Deze bemiddeling is kosteloos!

GreenBrains werkt professioneel, helder en transparant. Voordat GreenBrains voor u aan de slag gaat, ontvangt u een offerte met daaraan gekoppeld een kwalitatieve leververplichting. Gedurende het traject houden wij u op de hoogte van de voortgang en vindt eventueel bijsturing plaats. Resultaat: een oplossing waarmee u als ondernemer concreet aan de slag kunt. De praktijk is onze leidraad!

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Stap 1:
  U stelt uw kennisvraag via de GreenBrains site.
 • Stap 2:
  Binnen enkele dagen nemen wij contact met u op en wordt een intake gepland om te komen tot een eerste heldere vraagstelling. Vervolgens kijken wij welke kennispartner de juiste kennis en expertise in huis heeft om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Dit zodat uw vraag altijd op de juiste plek belandt. Deze bemiddeling is kosteloos!t
 • Stap 3:
  U ontvangt een offerte met daaraan gekoppeld een kwalitatieve leververplichting.
 • Stap 4:
  Gedurende het traject houden wij u op de hoogte van de voortgang en vindt eventueel bijsturing plaats. Resultaat: een oplossing waarmee u als ondernemer concreet aan de slag kunt. De praktijk is onze leidraad!

Accountmanagers

GreenBrains heeft ervaren accountmanagers beschikbaar. Neem contact met ons op en wij koppelen een passende accountmanager aan u.

 • Conny Kintzen
  GreenBrains projectmanager
  Conny van Hout
kennis delen met Groen Kennisnet Groen Kennisnet zoeken

Met een zoekbox van Groen Kennisnet Kennis delen met Groen Kennisnet zoekt u (op een deelselectie van) informatiebronnen over Voedsel en Groen in Nederland. Bij een zoekactie wordt tegelijkertijd in de verschillende collecties die samen de groene content catalogus vormen gezocht (meer info).

Zoeken in Groen Kennisnet is vergelijkbaar met zoeken via Google. In de zoekbox kunnen één of meer zoektermen ingetypt worden, waarna het systeem op zoek gaat naar bronnen waarin die termen voorkomen.

Zoeken

Het zoekscherm bevat slechts één vakje, waarin u één of meer woorden typt waarop gezocht moet worden. De zoek vraag "schapen in Frankrijk en Nederland" wordt door de zoekbox omgezet naar "schapen AND frankrijk AND nederland".
Er zijn 4 mogelijkheden om zoektermen in het eenvoudig zoekscherm te combineren:

 1. Meerdere woorden intypen gescheiden door spaties. Die worden dan automatisch gecombineerd met AND, dat wil zeggen dat ze allebei in de bron moeten voorkomen.
 2. Woorden tussen aanhalingstekens zetten, zoals "water management" Worden twee of meer woorden tussen aanhalingstekens gezet, dan vindt u alleen bronnen waarin deze woorden ook zo achter elkaar voorkomen. Dit is handig als u een exacte titel zoekt (exacte woordcombinatie).
 3. OR tussen de woorden, bijv. 'appels OR peren' Gebruik OR als u bronnen zoekt die bijv. over appels óf over peren gaan.
 4. NOT , bijv. rundvee NOT schapen Gebruik NOT voor het uitsluiten van bronnen in het zoekresultaat.

Voor meer info over zoeken met AND, OR en NOT (booleans zoeken) en het gebruik van haakjes klik hier.

 

Filteren

Het zoekresultaat kunt u daarna verder verfijnen door te filteren op diverse 'facetten', bijvoorbeeld op digitale beschikbaarheid, jaartal, toegankelijkheid of broncollectie.
De filters worden naast de lijst met resultaten weergegeven.

Kennis delen met Groen Kennisnet

Groen Kennisnet is een dienst van de Groene Kennis Coperatie, het samenwerkingsverband van alle Groene onderwijsinstellingen in Nederland, en wordt ondersteund door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

Kennis delen met Groen KennisnetKennis delen met Groen Kennisnet, 16 juni 2010

Deel deze pagina: LinkedIn

Partners

GreenBrains is een samenwerkingsverband van mbo-, hbo- en WO-instellingen, die hun sporen in de wereld van food, fresh en flowers meer dan hebben verdiend

Partners